Hoppa till huvudinnehåll
Nyhet2024-08-27

Peter Lindström ny platschef på Atea i Gävle

Peter Lindström blir Ateas nya platschef i Gävle. Han ska bidra till Ateas lokala expansion framöver och efterträder Fredrik Östman som fortsätter på Atea i rollen som regional försäljningschef.
Peter Lindström
Peter Lindström är ny platschef på Atea i Gävle.

Sedan augusti 2024 är Peter Lindström ny platschef på Atea i Gävle. Peter kommer senast från industridistributören Ahlsell som regional försäljningschef och innan det var han konsultchef på teknikkonsulten Sweco.

– Vi är glada att Peter valt Atea. Med sin gedigna bakgrund och framåtanda kommer han passa utmärkt i rollen som platschef med uppdraget att utveckla vårt kontor i Gävle. Efterfrågan från våra kunder inom framför allt säkerhet, cloud och AI växer och där blir Peter en viktig kugge i att driva kontoret och medarbetarna framåt för att stötta våra kunder lokalt, säger Sanna Nyberg, Regionchef Norr på Atea.

I uppdraget som platschef ingår bland annat att få lokalkontoret att växa med nya förmågor som stöttar ett växande antal kunder lokalt. I dag arbetar ca 50 personer på Atea i Gävle som Peter kommer att ansvara för.

– Jag är både glad och ödmjuk att få ta över stafettpinnen och leda Atea i Gävle på den fortsatta expansiva resan. Jag tar framför allt med mig ett brett lokalt nätverk in i min nya roll och hoppas kunna bidra med både nya kunder och kontakter. Mitt fokus framåt kommer vara att skapa bästa möjliga arbetsplats för våra medarbetare så att de kan fortsätta bidra med mervärde för våra kunder, säger Peter Lindström.

Om Peter

Ålder: 41

Familj: Sambo och fyra barn

Intressen: Peters stora intresse privat är musik - både spela och lyssna. Favoritgenren är hårdrock i alla dess former. Han ställer dessutom årligen upp i SM i hårdrocksquiz.

Personligt it-hack: Som förälder kan jag rekommendera att skaffa en router hemma som enkelt går att manövrera från din telefon. Det är det optimala hacket om man kör fast i diskussionen om skärmtid med barnen.

Peter Lindström
Peter Lindström Platschef