IAM konsulter

Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Karlskrona, Stockholm
2024-10-31

Vill du bidra med din kompetens inom identitet och säkerhet? Lockar möjligheten att utveckla smarta lösningar tillsammans med andra kompetenta kollegor? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Atea söker just nu flera IAM-konsulter som vill vara med och bygga upp ett nytt, dynamiskt team inom identitet och säkerhet. Du kommer i detta uppdrag att få arbeta med en mycket spännande kund, kända för deras avancerade teknologiska lösningar inom försvarssektorn.
 

Din roll i laget

Som IAM-konsult hos oss kommer du att vara en nyckelspelare i vårt helt nya team som fokuserar på att utveckla och förvalta säkra IAM-lösningar. Du kommer att arbeta i en säkerhetsklassad miljö där säkerhet är av högsta prioritet. Din arbetsplats blir på plats hos vår kund, med placering på deras olika kontor runt om i Sverige: Järfälla, Linköping, Karlskrona, Göteborg eller Malmö. Tjänsten är långsiktig och innebär arbete 100% onsite hos kunden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:

- Utveckling och förbättring av kundens IAM-lösningar.

- Drift och underhåll av uppgraderingar och patchar.

- Incident- och bugghantering.

- Förbättring av processer och utveckling av nya verktyg som effektiviserar verksamheten.

- Hantering av system och katalogtjänster som Active Directory, LDAP, SAML, OAuth, OIDC, SSOer, samt IGA-verktyg som Microsoft Identity Manager och One Identity.

- Samarbeta nära med team som hanterar IAM och PAM.

Vad vi söker hos dig

Vi letar efter dig som är en lagspelare med ett starkt driv och en vilja att ständigt utvecklas. Du är självgående, lösningsorienterad och trivs med att möta nya utmaningar i en varierande arbetsmiljö. Dina personliga kompetenser är viktiga för att lyckas i rollen och trivas hos oss.

För att lyckas som IAM-konsult tror vi att du har:

- Flera års erfarenhet inom identitet, säkerhet och IAM.

- Mycket goda kunskaper i Microsoft Identity Manager, One Identity eller liknande IGA-verktyg.

- Gedigen erfarenhet av Active Directory, SSO-lösningar och scripting i till exempel PowerShell.

- Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

- B-körkort och svenskt medborgarskap.

Meriterande

- Erfarenhet av LDAP, SAML, OAuth, OIDC eller PAM.

Vårt löfte till dig

Hos oss får du vara med att bidra till ett smartare, effektivare och mer hållbart samhälle. Med fokus på utveckling, laganda och personligt ansvarstagande ser vi till att göra skillnad. Vi uppmuntrar och stöttar varandra, och tar vara på våra individuella förmågor, perspektiv och erfarenheter. Det är därför du är viktig för oss. För att du är du, för att du är nyfiken och för att du vill växa professionellt – och som människa. Tillsammans skapar vi laget som bygger Sverige med it.

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta TA Partner, Tomas Köhler på tomas.kohler@atea.se

Nästa steg i processen består av ett kortare telefonsamtal där dina erfarenheter & kompetenser stäms av, du får även höra mer om tjänsten och ställa dina eventuella frågor.

En anställning hos oss innebär även placering i säkerhetsklassat uppdrag. Därmed kommer en säkerhetsprövning med registerkontroll komma att genomföras både före och under anställning, inklusive en säkerhetsintervju.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Den här rekryteringen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför samtal och mail från rekryterings- och bemanningsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Göteborg, Malmö, Linköping, Norrköping, Karlskrona, Stockholm
2024-10-31