Intresseanmälan Applikationspaketering

Linköping, Norrköping, Nyköping
2024-08-31

Är du erfaren inom applikationspaketering och brinner för säkerhet? Gillar du dessutom att arbeta i team och samarbeta med kompetenta kollegor?  Då kan det vara dig vi söker till Atea Östergötland! Nu söker vi dig som är intresserad av framtida möjligheter hos oss för uppdrag hos en mycket spännande global kund till oss som verkar inom försvarssektorn och är kända för deras avancerade och teknologiska lösningar. 

Observera att detta är en intresseanmälan för framtida uppdrag hos en specifik kund, och inte en specifik tjänst.

Din roll i laget

Som konsult inom Applikationspaketering kommer du att sätta dig in i och förstå kundernas verksamhet, behov och utmaningar samt lösa problem med fokus på kundnytta. Dina uppgifter inkluderar applikationspaketering, testning och validering, distribution och underhåll, samt dokumentation,  support och felsökning. Du erbjuds en utvecklande roll där varje dag innebär nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.

Då kunden har en hög säkerhetsklassning och arbetet sker i högt säkerhetsklassade miljöer så kommer allt arbete ha ett stort säkerhetsfokus. 

Vad vi söker hos dig

Dina personliga egenskaper är viktiga för att lyckas och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver dina processer framåt. Vi tror att du håller dig kontinuerligt uppdaterad kring vad som händer och har koll på det absolut senaste inom området. 

För att lyckas i rollen har du:

  • Några års erfarenhet av applikationspaketering
  • Mycket goda kunskaper inom olika paketeringsverktyg så som Intune, InstallShield, Wise Package Studio
  • Mycket goda kunskaper inom SCCM
  • God förståelse för Windows-miljöer
  • Behärskar svenska och engelska på en flytande nivå
  • Svenskt medborgarskap
  • B-körkort och tillgång till egen bil

Kontakta oss & mer information

Har du frågor om denna intresseanmälan är du varmt välkommen att kontakta Magnus Möller, Konsultchef, via magnus.moller@atea.se. Då detta är en intresseanmälan så kommer vi kontakta dig om vi har en tjänst som vi tror du skulle vara en bra match för. I det fallet kommer vi kontakta dig och stämma av intresse för tjänsten samt ställa några kompletterande frågor gällande grundkraven för den specifika tjänsten. Med anledning av nuvarande semesterperiod kommer återkoppling på din ansökan dröja något längre än vanligt. 

En anställning hos för detta uppdrag kommer även innebära placering i säkerhetsklassat uppdrag. Därmed kommer en större säkerhetsprövning (inklusive säkerhetsintervju) med registerkontroll komma att genomföras både före och under anställning.

Atea vill vara The Place To Be, den självklara platsen, för alla människor då vi värdesätter och jobbar aktivt med mångfald och inkludering. 

Den här rekryteringen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför samtal och mail från rekryterings- och bemanningsföretag.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

#LI-HYBRID

Stolta


Följ oss i sociala medier
LinkedIn Facebook Instagram Twitter YouTube

 

Linköping, Norrköping, Nyköping
2024-08-31